5 FILME CU ANNE HATHAWAY

 5 FILME CU ANNE HATHAWAY

La cei 31 de ani ai sai, Anne Jaqueline Hathaway este una dintre cele mai in voga actrite de la Hollywood. Este in prezent vocea a numeroase personaje de desene animate si a fost nominalizata la mai multe premii cinematografice fructificand doua dintre acestea. Pentru acelasi rol, cel din Les Miserables, a obtinut anul trecut trei premii – Oscarul, Globul de Aur si BAFTA.

 

1) Les Miserables

Este unul dintre cele mai importante filme din cariera actritei. In aceasta pelicula a interpretat rolul Fantinei, mama lui Cosete, eroina principala a cartii lui Hugo. Productia ii mai are in distributie pe Hugh Jackman, Rusell Crove si Helena Bonham Carter.

2) Love and Another Drogs

Dragoste si alte dependinte este o comedie de dragoste ce se transforma treptat intr-o drama, luand apoi o turnura fericita. Daca v-a placut Sweet November, cu siguranta o sa va placa si acest film.

3) Becoming Jane

Anne Hathaway interpreteaza rolul lui Jane Austen o tanara din secolul XVIII obligata sa se casatoreasca cu barbatul dorit de parintii ei. Ea este pusa in situatia de a alege intre decizia luata de familia sa si barbatul de care se indragosteste – Tom Lefroy.

4) Brokeback Mountain

Este o drama romantica de tip western in care il puteti revedea pe regretatul Heath Ledger.

5) The Dark Knight Rises 2012

Este cu siguranta cel mai comercial film in care aceasta a jucat pana acum. Laudabil e si faptul ca a prins un rol important interpretand-o pe Selina Kyle cunoscuta drept Catwoman, un personaj celebru pe care il joaca exemplar. Filmul nu a atras atentia juratilor de la Oscar sau ai altor premii cinematografice de prestigiu, in a fost nominalizat pentr efecte vizuale la premiile Bafta.