5 FILME CU ANNE HATHAWAY

 5 FILME CU ANNE HATHAWAY

La cei 31 de ani ai sai, Anne Jaqueline Hathaway este una dintre cele mai in voga actrite de la Hollywood. Este in prezent vocea a numeroase personaje de desene animate si a fost nominalizata la mai multe premii cinematografice fructificand doua dintre acestea. Pentru acelasi rol, cel din Les Miserables, a obtinut anul trecut trei premii – Oscarul, Globul de Aur si BAFTA.

 

1) Les Miserables

Este unul dintre cele mai importante filme din cariera actritei. In aceasta pelicula a interpretat rolul Fantinei, mama lui Cosete, eroina principala a cartii lui Hugo. Productia ii mai are in distributie pe Hugh Jackman, Rusell Crove si Helena Bonham Carter.

2) Love and Another Drogs

Dragoste si alte dependinte este o comedie de dragoste ce se transforma treptat intr-o drama, luand apoi o turnura fericita. Daca v-a placut Sweet November, cu siguranta o sa va placa si acest film.

3) Becoming Jane

Anne Hathaway interpreteaza rolul lui Jane Austen o tanara din secolul XVIII obligata sa se casatoreasca cu barbatul dorit de parintii ei. Ea este pusa in situatia de a alege intre decizia luata de familia sa si barbatul de care se indragosteste – Tom Lefroy.

4) Brokeback Mountain

Este o drama romantica de tip western in care il puteti revedea pe regretatul Heath Ledger.

5) The Dark Knight Rises 2012

Este cu siguranta cel mai comercial film in care aceasta a jucat pana acum. Laudabil e si faptul ca a prins un rol important interpretand-o pe Selina Kyle cunoscuta drept Catwoman, un personaj celebru pe care il joaca exemplar. Filmul nu a atras atentia juratilor de la Oscar sau ai altor premii cinematografice de prestigiu, in a fost nominalizat pentr efecte vizuale la premiile Bafta.


Daca articolul cu curiozitati a fost util, va rog sa ne motivati cu un like astfel editorii vor scrie mai multe articole utile, va incurajam sa ne scrieti si pe facebook despre ce ati dori sa fie urmatorul articol, va multumim.

Posibil sa-ti placa: