Top 10 filme de dragoste

 Top 10 filme de dragoste

Dragostea – un cuvânt, format din câteva consoane și vocale, însă care trezește ecou în orice ființă vie. Acel sentiment care a fost și va rămâne o sursa inepuizabila de inspirație pentru creatori. În acest articol, ne-am propus sa adunam cele mai bune filme de dragoste. Nu excludem faptul ca alegerea filmelor pentru acest articol este trasata de o ușoară nota de subiectivism. Poți regăsi aici filme de dragoste cu un subiect dramatic, precum și filme romantice, concepute în stil de comedie. Lista cu filme nu presupune o ierarhie, ci sunt plasate random.

Propunem sa iei o pătura, o cana cu băutura preferata, sa alegi un film de dragoste din lista propusa și sa savurezi momentul!

 

Aici, regăsești top 10 filme de dragoste:

 

  1. The Notebook – Jurnalul (2004)

Un film de dragoste absolut fantastic, care reda o poveste de dragoste dintre Allie și Noah. Acești doi îndrăgostiți au parte de nenumărate lupte cu sine și cu obstacolele din exterior, care pun la încercare relația lor. Firul poveștii este prezentat sub forma povestirii în rama. Aceasta tehnica de prezentare intriga la maxim și te lasă în suspans. Mesajul filmului este absolut adorabil, deși e arhicunoscut, și anume lupta în numele dragostei și sacrificii pentru înfăptuirea ei. Merita văzut!

Trailer –

Aici poți privi filmul online, subtitrat și calitatea HD – https://filmehd.se/the-notebook-jurnalul-2004-filme-online.html

 

  1. A Walk to Remember – O iubire de neuitat (2002)

O iubire de neuitat este o drama romantica regizata de Adam Shankman, bazata pe romanul cu același nume, scris de Nicholas Sparks. Filmul prezintă povestea a doi adolescenți, rebelul Landon și drăguța Jamie. Acțiunea se desfășoară in Carolina de Nord. Landon este un adolescent popular, care este amenințat cu exmatriculare din liceu. Iar Jamie este o fata cuminte, fiica pastorului local, care este privita ca fiind o „tocilara”. Evenimentele se desfășoară astfel încât cei doi ajung să se cunoască, deteste și pana la urma să se îndrăgostească. Desi rugămintea lui Jamie către Landon a fost sa nu se îndrăgostească de ea. De ce? Vei afla în urma vizionarii.

Trailer –

Aici poți privi filmul online, subtitrat și calitatea HD – https://divxfilmeonline.net/a-walk-to-remember-2002/

 

  1. Dear John – Dragul meu John (2010)

Dragul meu John este o adevărata melodrama americana, regizata de Lasse Hallström. Un film de dragoste emoționant, viu, plin de sentimente, pasiune și experiențe reale. Un pic despre subiectul fimlului. John Tyree este un soldat al armatei SUA. A revenit acasă în vacanța, unde o cunoaște pe Savannah și se îndrăgostește cumplit de ea. Sentimentele s-au adeverit a fi reciproce. Tinerii au avaut parte de 2 saptamaini savuroase, cu dragoste și pasiune. Insa vacanța s-a încheiat, iar John are datoria de a se întoarce la dotorie. Tragedia din 11 septembrie 2001 a schimbat radical planurile cuplului. Dacă vrei sa afli cum s-a încheiat aceasta poveste de dragoste frumoasa, dar realista, recomandam sa priviți filmul.

Trailer –

Aici poți privi filmul online, subtitrat și calitatea HD – https://filmehd.se/dear-john-2010-filme-online.html

 

  1. Friends with Benefits – Prietenie cu folos (2011)

Prietenie cu folos este o comedie romantica, regizata de Will Gluck, iar în roluri principale având pe Justin Timberlake  și Mila Kunis. Protagonistii filmului, Dylan şi Jamie sunt atât de ocupaţi, încât sinuosul protocol al întâlnirilor romantice li se pare extenuant. Vor să-şi găsească un partener de sex, dar fără complicaţiile de rigoare! Cei doi devin astfel „prieteni cu beneficii”. Astfel, dezamăgiți de dragoste, cei mai buni prieteni decid să aibă o relație fără complicatii între ei, cu condiția să nu existe nicio întrebare despre vreo dragoste între ei. Dar idila se termină repede când își dau seama că au început să simtă sentimente mult mai calde unul pentru celălalt și că este timpul să schimbăm ceva. Recomandam filmul pentru o seara frumoasa și distractivă.

Trailer –

Aici poți privi filmul online, subtitrat și calitatea HD – https://filmehd.se/friends-with-benefits-2011-filme-online.html

 

  1. Letters to Juliet – Scrisori către Julieta (2010)

Scrisori către Julieta este un film american de comedie-dramă romantică, regizat de Gary Winick. Ideea filmului a fost inspirată de cartea Scrisori către Julieta, scrisa de Lise Friedman și Ceil Friedman, care cronică fenomenul scrisului de scrisori la cea mai faimoasă eroină romantică a lui Shakespeare. Comedie romantică, Scrisori către Julieta ne teleporteaza în frumoasa Italia, acolo unde Sophie (protagonista), o tânără și talentata scriitoare americană, se bucură din plin de o vacanţă care îi va schimba viaţa într-un mod neobisnuit.

Trailer –

Aici poți privi filmul online, subtitrat și calitatea HD – https://serialeonline.biz/letters-to-juliet-2010/

 

  1. Love happens – Dragoste fără preaviz (2009)

O poveste cinematografică incredibilă de la regizorul Brandon Camp, în care fiecare cadru, fiecare gest, fiecare piesă este imbibata de sentimentul cel mai sincer și tandru dat unei persoane – sentimentul de dragoste. Protagonistul filmului si-a pierdut iubita soție, dar nu a renunțat. El și-a permis să trăiască mai departe o viața plină de evenimente, iar durerea care se acumulase în el ca urmare a acestei teribile tragedii, a notat în cartea sa de debut, care a devenit instantaneu un bestseller. Astăzi, Burke Ryan este un autor celebru, vedetă a spectacolului american, intermitent constant la televizor și în ziare. Totuși, ce se ascunde în spatele feței zâmbitoare a protagonistului? Urmărește filmul și  vei afla cum dragostea poate distruge, dar în același timp și reînvia sufletul unui om.

Trailer –

Aici poți privi filmul online, subtitrat și calitatea HD – https://www.xfilme-online.net/love-happens-dragoste-fara-preaviz-2009-online-subtitrat-hd.html

 

  1. The Vow – Juramantul (2012)

Jurământul este o drama romantica, care releva puterea sentimentului pur de dragoste. Acțiunea filmului se desfășoară în Chicago.  Paige (Rachel McAdams) și Leo (Channing Tatum) s-au căsătorit recent și se iubesc la nebunie. Ambii sunt persoane de succes. Însă, într-o zi, totul se schimba în urma unui accident cumplit. Leo scapă nevătămat, însă Paige are leziuni cerebrale, care ii șterg din memorie ultimii 5 ani din viața. La ieșire din coma, soțul sau iubit este pur și simplu un necunoscut. Cum te-ai simți, dacă persoana iubita într-o fracțiune de secunda uita de tine? Dacă am reușit sa te  intrigam, poți viziona filmul urmărind link-ul de mai jos.

Trailer –

Aici poți privi filmul online, subtitrat și calitatea HD – https://vezionline.net/the-vow-juramantul-2012.html

 

  1. The Fault in our Stars – Sub aceeași stea (2014)

Hazel este o tânără care este bolnavă incurabil. Cu ajutorul celor mai recente medicamente, medicii au reușit să-i oprească boala pentru o vreme. Fata continuă să-și trăiască viața obișnuită, fiind angajată într-un grup de sprijin, unde într-o zi se întâlnește cu un tânăr pe nume August. La prima vedere, o scânteie a fugit între ei și s-au îndrăgostit unul de celălalt. Din acel moment, își petrec tot timpul împreună, bucurându-se de fiecare moment, fiecare minut fericit, dovedind tuturor că adevăratul sens al vieții poate fi găsit chiar și în cea mai scurtă perioadă de timp …Este un film care ne învață sa prețuim ceea ce avem, sa trăim intens, ca și cum ziua de mâine nu ar mai fi. Pentru ca într-un final, într-o zi, așa și va fi. Va recomandam cu mare drag acest film, chiar dacă pe alocuri e siropos.

Trailer –

Aici poți privi filmul online, subtitrat și calitatea HD – https://divxfilmeonline.net/the-fault-in-our-stars-2014/

 

  1. The Story of Us – Povestea noastră (1999)

Un film refizat de Rob Reiner, care este atât un film romantic, pe alocuri comic, oe cât și dramatic.
Există o zonă de graniță între despartire și divorțul propriu-zis. Un cuplu căsătorit de succes, Ben (Bruce Willis )și Katie (Michelle Pfeiffer ), după cincisprezece ani de căsătorie, sunt la un pas de divorț. Încearcă din răsputeri să-și salveze relația, pentru că nu este atât de ușor să se despartă când au trăit împreună o buna parte din viața lor. Dar, cu toate acestea, frustrările și  neînțelegerile care s-au acumulat de-a lungul anilor își fac treptat apariția. Poate soluția ar fi să ne iubim necondiționat și sa nu avem așteptări de la partenerul nostru? Pentru a vedea ce soluție au găsit protagoniștii, vezi filmul integral.

Trailer –

Aici poți privi filmul online, subtitrat și calitatea HD – https://filmehd.se/the-story-of-us-povestea-noastra-1999-filme-online.html

 

  1. About time – Era și timpul (2013)

Acest film este o comedie romantica realizata de Richard Curtis, care pune în prim plan subiectul dragostei care exista dincolo de limitele timpului. Filmul este despre un tânăr bărbat, pe nume Tim care poseda abilitatea de a călători în timp, și de a-și modifica destinul. Pentru a fermeca fata visurilor sale, Tim este gata să repete prima întâlnire din nou și din nou. Cu adevărat, dragostea la prima vedere nu iese mereu din prima…Vezi filmu dacă vrei sa afli, dacă i-a reușit lui Tim sa cucerească femeia visurilor și dacă jocul cu timpul nu e prea periculos.

Trailer –

Aici poți privi filmul online, subtitrat și calitatea HD – https://www.filmeonline2018.net/about-time-2013/

 

Vizionare plăcută și o dragoste ca în filme, cu happy end! 🙂

 


Daca articolul cu curiozitati a fost util, va rog sa ne motivati cu un like astfel editorii vor scrie mai multe articole utile, va incurajam sa ne scrieti si pe facebook despre ce ati dori sa fie urmatorul articol, va multumim.

Posibil sa-ti placa: