TOP 10 CELE MAI FRUMOASE TERENURI DE GOLF DIN LUME, O FRUMUSETE PT OCHI (MAI PUTIN PENTRU BUZUNAR)

 TOP 10 CELE MAI FRUMOASE TERENURI DE GOLF DIN LUME, O FRUMUSETE PT OCHI (MAI PUTIN PENTRU BUZUNAR)

Amatorii de golf, de complexuri verzi, de gazoane perfecte si de club-house-uri calduroase, dupa o zi lunga de munca, vor fi serviti cu un articol bineasteptat.
Aveti aici cele mai uimitoare terenuri de golf de pe frumoasa noastra planeta. Acestea sunt locurile unde dorim sa va carati crosele intr-o zi. Asadar sa incepem!

Cape Kidnappers, Noua-Zeelanda

Locul este spectaculos. Jucatorii se vor confrunta cu redute si profile verzi de poveste. Este imposibil pentru un om cu o constitutie normala sa nu ramana uimit de imprejurimi. Cardul se va topi in mod catastrofic, dar veti ramane cu amintiri.

Royal Melbourne, Australia

Considerat unul din cele mai frumoase terenuri de golf din emisfera sudica, Royal Melbourne Club va va impresiona prin mai mult decat peisaje. Creatorul acestuia, legendarul Dr MacKenzie Alister, a facut din aceast spatiu un mic miracol pentru fanaticii disciplinei.

Sandy Lane, Barbados

Hotelul Sandy Lane dispune de trei terenuri de golf (cursuri de golf sau parcursuri). Frumusetea naturala a locurilor acestora, imbinata cu imaginatia arhitectului senior, Tom Fazio, fac din acest club un ‘musai’ pentru entuziastii golfului. Acesta a fost deschis prima data in 1961 pe o fosta plantatie de trestie de zahar. In 1998 complexul initial a fost demolat. Au urmat 3 ani de renovari in care Richmond International a pompat 450 de milioane de dolari. Redeschis in 2000 devine o oaza de placere si evident de ‘uite banu nu e banu’ pentru cei a caror pasiune ramane golful.

Ocean Club, Bahamas

Acest parcurs are un ceva special prin care devine foarte complicat in a fi terminat cu pantofii in picioare. De fapt, liniile verzi de la marginea apei si tentatia de a merge sa-ti scufunzi picioarele te va urmari pana la ultima gaura.

Domaine de Sperone, Corsica

Fiecare jucator de golf va plati cat greutatea sa in mingi de golf pentru a se desfasura pe acest teren. Panoramele acestui teren se imbina pe masura ce avansati, cerand oarecum sa il cunoasteti mai bine. Altfel greutatea ta in mingi va ajunge in Mediterana.

Emirates Golf, Dubai

In regatul luxului, golferii sunt regi. Si printre numeroasele terenuri care puncteaza teritoriul, Emirates Golf, fruct al asocierii dintre puterea financiara a lui Cheikh Mohammed ben Rashid ak-Maktoum si spiritul creativ al arhitectului Karl Litten, este fara indoiala cel mai reusit in ceea ce inseamna uimitor. Iar pe mijloc ‘curge’ desertul.

 

Blue Canyon, Tailanda

Blue Canyon este recunoscut ca fiind unul din cele mai bune terenuri de golf din toata Asia. O reputatie pe buna dreptate meritata, daca facem referire la frumusete si lux. Cu siguranta ca norocosii care il vor incerca, nu vor spune NU la o gaura sau doua in plus.

Banff Spring, Canada

Peisajul este grandios. In inima Muntilor Stancosi, terenul ofera ocazia utilizatorilor sai sa adimre, intre doua lovituri, lacul glaciar si padurea salbatica.

Pezula, Africa du Sud

Am fi putut sa ne oprim la Leopard Creek pentru Africa de Sud, dar terenul hotelului Pezula a fost cel care ne-a atras atentia. Puritatea peisajului face din acest loc sa fie unul unic pe fata Pamantului, iar panorama care plonjeaza cand spre oceanul Indian, cand spre laguna Knysna, te duce cu gandul la un colt de Rai.

 

Pebble Beach, Statele Unite ale Americii

Marginit de oceanul Pacific, acest teren de golf, vechi de 90 de ani, aduna sub patura verde locuri de vis si vederi care te tin nemiscat vreme indelungata. Acesta este deschis pentru toata lumea, ceea ce nu este cazul pentru majoritatea terenurilor de golf americane.

Posibil sa-ti placa:

Leave a Reply