TOP 10 CELE MAI BUNE SERIALE ANIMATE DIN ISTORIE

 TOP 10 CELE MAI BUNE SERIALE ANIMATE DIN ISTORIE

10. King of the Hill

King of the Hill a fost un serial animat pentru adulti lansat in 1997 pe canalul FOX. Acesta are 13 sezoane si s-a terminat in 2010.

 

9. Batman: The Animated Series

Cea mai buna serie animata avandu-l protagonist pe cel mai bun detectiv al lumii s-a lansat in 1992 si s-a terminat in 1995.

 

8. Beavis and Butt-Head

Celebrul serial de animatie creat de MTV a fost lansat in 1993 si anulat in 1997. A fost reluat in 2011 timp de 3 luni.

 

7. Futurama

Considerat serialul-sora al mult mai celebrului The Simpsons, Futurama a fost lansat in 1999. Futurama prezinta o societate futurista a secolului 31, avandu-l protagonist pe Phillip J. Fry, un baiat din secolul 20.

 

6. Justice League

Justice League a rulat intre 2001 si 2004 pe cunoscutul post de televiziune Cartoon Network. Acest serial de animatie prezinta aventurile celebrei echipe de supereroi Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash, Martian Manhunter si Hawkgirl.

 

5. Dragon Ball Z

Dragon Ball Z este continuarea seriei Dragon Ball, bazata pe benzile desenate tip manga cu acelasi nume. Acesta este unul dintre cele mai de succes seriale animate japoneze din istorie.

 

4. Spider-Man: The Animated Series

Spider-Man TAS este considerata cea mai de succes serie animata ce-l are ca protagonist pe indragitul Om-Paianjen, personaj creat de Marvel Comics. Spider-Man TAS a rulat pe postul Fox Kids din 1994 pana in 1998.

 

3. Family Guy

Family Guy este un serial american animat pentru adulti. Acesta a fost creat in 1998 de Seth MacFarlane si ruleaza si in prezent. Este singurul serial din istorie care a fost anulat apoi reluat datorita vanzarilor impresionante ale DVD-urilor.

 

2. South Park

South Park este considerat unul dintre cele mai bune seriale animate din istorie, dar si unul dintre cele mai controversate datorita subiectelor tabu si a satirei si umorului negru. Serialul a fost creat in 1997 de catre Matt Stone si Trey Parker.

 

1. The Simpsons

The Simpsons este cel mai prolific si cel mai bun serial animat din istorie. Acesta a fost lansat in 1989 pe postul FOX si are pana in prezent 545 de episoade adunate in 25 de sezoane. The Simpsons a castigat sute de premii, printre care si 27 de “Primetime Emmy Awards”.

Posibil sa-ti placa: