Top 5 concerte rock ale verii acesteia

26 May 2014 | Scris de Cosmin O in Actualitate, Muzica, Top5 cu 0 comentarii

Mai e putin si vine vara. Ne asteapta mult soare, temperaturi ridicate si multe… concerte. Daca de muzicienii autohtoni ne-am cam plictisit, ei bine, am o veste buna, din ce in ce mai multe trupe rock straine isi anunta prezenta pe plaiul mioritic in acest an. Eu o sa ma rezum insa doar la prezentele varatice si o sa fac o lista cu cele mai interesante concerte din urmatoarele trei luni.

1)Dream Theatr

dream theatr

Capul de afis al acestei veri pare a fi revenirea in Romania, dupa 12 ani, a cele mai cunoscute trupe de metal progresiv, Dream Theatr. Americanii vor concerta in Bucuresti, la Romexpo, pe 28 iulie. Concertul face parte dintr-un amplu turneu numit “An evening with Dream Theatr-Along for the  Ride Tour 2014”.

Biletele sunt putin piperate. Acestea pornesc de la 140 si ajung pana la 460 Ron.

2) Thirty Seconds To Mars

Un alt concert sonor din zona rock este cel al celor de Thirty Seconds to Mars ce va avea loc pe 5 iulie tot la Romexpo. biletele sunt insa mai putin piperate. Acestea incep tot de la 160 de Ron insa nu depasesc 300 Ron. Nu bag mana in foc ca la negru nu vor fi cel putin la pret dublu.

3) Billy Idol

Billy Idol va sustine nu unul ci chiar doua concerte in Romania vara aceasta. Primul ca avea loc la Bucuresti pe 29 iunie, iar cel de al doilea pe 30 iunie la Cluj. Preturile biletelor din capitala sunt mai scumpe putin decat cele din Ardeal.

4) Placebo

Va puteti vedea idolii la Festivalul Summer Well din Buftea ce va avea loc pe 9 si 10 august. Alaturi de ei ii mai puteti vedea pe cei de la Bastille.

5) Theryon

Isi vor face prezenta la ARTmania tot in luna august la Sibiu.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Cosmin O

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)