Top 5 cele mai frumoase modele

15 April 2012 | Scris de Larisa Alexuta in Oameni, Top5 cu 3 comentarii

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai frumoase modele din lume? Cu siguranta fiecare are preferata lui, insa ca sa va inspirati iata mai jos o lista cu unele dintre cele mai bine cotate modele:

5. Miranda Kerr

Miranda Kerr este un model de origine australiana. Aceasta a atins apogeul popularitatii sale in 2007 cand a fost unul dintre ingerii Victoria`s Secret. Dupa spusele lui David Jones este primul model australian ce a participat in prezentarile Victoria`s Secret si de asemenea reprezentanta modei australiene.

4. Candice Swanepoel

www.feelny.net

Este un model din Africa de Sud cunoscuta foarte bine ca model pentru Victoria`s Secret. Este una dintre cele mai frumoase modele ce a prezentat pentru foarte multe branduri precum Nike, Diesel, Guess, Givenchy si multe altele.

3. Kate Moss

www.eurweb.com

Este un model britanic foarte cunoscut pentru forma fetei sale, fapt ce o face cunoscuta in lumea modellingului si o aduce si in topul celor mai frumoase modele. Aceasta a avut o viata foarte controversata si este una dintre cele mai bogate modele din lume.

2. Naomi Campbell

http://en.wikipedia.org

Cu siguranta una dintre cele mai frumoase modele si fotomodele internationale cu trasaturi extraordinare. Este un model de origine britanica, cunoscuta pentru faptul ca a prezentat pentru Victoria`s Secret si mai ales pentru relatiile sale particulare cu Mike Tyson sau Robert de Niro.

1.Adriana Lima

www.robertvoltaire.com

Cu siguranta cel mai frumos model de origine braziliana din intreaga lume. Este de asemenea si una dintre cele mai bogate fotomodele din lume. Aceasta este foarte cunoscuta pentru faptul ca a prezentat pentru Victoria`s Secret, dar si pentru trasaturile pe care le are si faptul ca este de o frumusete nemaintalnita.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Larisa Alexuta

3 comentarii

 1. Clarabdullah | 15 April 2012 at 4:40 pm

  Girl, please. This top needs more chocolate: http://s1.favim.com/orig/4/beauty-brunette-chanel-iman-fashion-girl-Favim.com-157055.jpg

 2. AlexAndra | 15 April 2012 at 4:47 pm

  Reusit top.:) Insa as fi vrut sa o regasesc si pe Laetitia Casta. <3

  • Laura | 15 April 2012 at 4:52 pm

   Si pe Doutzen Kroes.

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)