Top 4 beneficii ale dansului

7 April 2012 | Scris de Larisa Alexuta in Sport cu 0 comentarii

Dansul este una dintre cele mai frumoase forme de expresivitate care exista. Prin dans poti exprima tot ce simti si esti liber sa faci ce vrei nefiind constrand de nicio regula. Iata mai jos 4 beneficii ale dansului:

4. Belly Dance

Dansul din buric este un dans foarte gratios care aduce numeroase beneficii asupra siluetei si sanatatii precum: ajuta la scaderea in greutate, poate fi un bun exercitiu prenatal deoarece intareste musculatura abdominala si pelvica, reduce stresul, ajuta la crearea unei musculaturi puternice a spatelui, tonifica musculatura bratelor si chiar ajuta la digestie.

3. Salsa

Salsa are numeroase beneficii asupra sanatatii fizice si psihice, dar si asupra vietii sociale. Acestea sunt: salsa este un exercitiu cardio, are efect pozitiv asupra pierderii in greutate, tonifiaza musculatura, imbunatateste flexibilitatea, coordonarea si rezistenta, asigura o postura buna si gratie in miscari, reduce stresul, intensifica reflexele si agilitatea mentala si multe altele.

2. Samba

Cel mai cuceritor si senzual dans este secreturl frumusetii si energiei braziliencelor. Este un mod excelent pentru a scapa de kilogramele in plus deoarece poti arde pana la 1000 kcal pe ora, imbunatateste sistemul cardiovasculat, tonifiaza musculatura, asigura efecte pozitive asupra creierului si sporeste increderea in sine.

1.Break Dance

Break Dance are miscari foarte complicate, sfidand legile gravitatiai si ajutand totodata la o buna coordonare a creierului cu trupul, imbunatairea memoriei si cladirea unei vointe de fier. De asemenea acesta imbunatateste sistemul cardiovasculat, creste flexibilitatea muschilor, tonifiaza musculatura si ajuta ls acaderea in greutate.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Larisa Alexuta

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)