Top 5 masini de lux

25 February 2014 | Scris de Cosmin O in Auto-Moto & Velo, Top5 cu 0 comentarii

Va imaginati vreodata ca exista anumite masini care costa atat de mult incat nici macar o intreaga comunitate nu le poate achizitiona !? Probabil unor dintre voi le-a trecut prin minte ca probabil un Ferarry poate fi atat de scump, dar spre surprinderea voastra, nici un model construit sub acest nume nu intra in topul celor mai scumpe masini.

Topul de mai jos nu face o ierarhie in functie de costul fiecarei masini ci pur si simplu isi propune sa scoata in fata cele mai interesante modele de lux de pe piata.

1) Lamborghini Veneo Roadster

lamborghini

La inceputul primaverii anului 2013, Lamborghini planuia sa scoata pe piata o noua masina de lux in doar trei exemplare. Numele masinii era Lamborghini Veneo si costa in jur de patru milioane de dolari. In ciuda pretului colosal, toate masinile au fost vandute inainte de prezentarea oficiala de la Geneva. Acest lucru a dus la aparitia modelului Veneo Roadster care devine astfel cea mai scumpa masina din lume, la un pret de aproximativ 4,5 milioane de dolari.

2) Weber Faster 1

La acest model imi place foarte mult designul, dar imi va fi imposibil vreodata sa il pot cumpara. Pretului lui e de 1,6 milioane de dolari.

3) Lykan Hyper Sport

Nu e masina lui Batman pentru ca probabil nici el nu si-ar permite sa plateasca 3,4 milioane de dolari.

4) Bugatty Veyron

La cele 3 milioane de dolari cat valoreaza acesta, modelul sta confortabil in clasamentul celor mai scumpe cinci masini de lux din lume.

5) Ferrari La Ferrari

Este cel mai scump model de Ferrari si valoreaza 1,6 milioane de dolari. Atinge suta de kilometri in 2,8 secunde, iar viteza maxima este de 350 km/h.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Cosmin O

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)