Top 3 plante eficiente care combat acnnea

13 July 2012 | Scris de Larisa Alexuta in Oameni, Plante, Top3 cu 4 comentarii

Mai toate persoanele, in special fetele, au probleme cu acneea in ziua de azi, nu neaparat din cauza ca au tenul cu tendinte acneice ba chiar din cauza caldurii si a prafului pe care il adunam pe fata de-a lungul unei zile intregi. Chiar daca ai un ten curat si luminos, uneori iti mai apare cate un cos si trebuie sa gasesti rapid un remediu pentru a-l face sa dispara. Iata mai jos o lista de 3 plante ce iti vor curata imediat fata:

3.Tinctura de cimbrisor

http://quiltunivers.blogspot.com

Tinctura de cimbrisor are foarte multe beneficii asupra corpului. Aceasta este un antiseptic general, intestinal, pulmonar, este un bun digestiv, diuretic, stomahic, antibacterian, cicatrizant si stimulator al circulatiei periferice. Cu tinctura de cimbrisor diluata in 2 lingurite de apa se pot prepara comprese cosmetice pentru tratamentul tenului gras si al acneei, aplicate zilnic intre 15 si 20 de minute.

2.Brusturele

http://beauty-is-love.blogspot.com

Brusturele are multiple calitati si poate trata eficient acneea, eczemele, petele maronii sau orice alte tipuri de iritatii ale pielii. Ceaiul de brusture poate fi folosit in comprese pentru tratarea tenului acneic sau a afectiunilor cronice ale pielii. Se recomanda spalarea fetei dimineata si seara si in cursul a 2 saptamani se vor observa imbunatatirile.

1. Galbenelele

http://www.e-sanatos.com

Galbenelele sunt cunoscute ca avand un puternic efect antibacterian si antiinflamator. Unguentul cu extract de galbenele este recomandat in cazul tratarii acneei, arsurilor sau altor leziuni deoarece au un puternic efect cicatrizant.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Larisa Alexuta

4 comentarii

 1. Uana | 13 July 2012 at 10:02 am

  interesant !

 2. Adriana | 13 July 2012 at 10:20 am

  Foarte adevarat!

 3. Radu Ştefan RS | 13 July 2012 at 12:43 pm

  Într-adevăr gălbenelele sunt cel mai eficient tratament. Despre ele ştiam şi eu, ştie şi mama, ştie şi bunica… Celelalte nu îmi spun nimic, dar acum am aflat că sunt şi ele bune. Mulţumesc!

 4. AlexAndra | 13 July 2012 at 7:04 pm

  Eu nu am incercat niciodata remediile naturale. Acum ca am citit…sper sa fie folositoare.:)

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)