Festivalul schimbarii propune 4 modalitati prin care poti schimba lumea din jurul tau

27 June 2014 | Scris de TopU in Cinema, Evenimente, Implicare Civica, Inspirational, Jocuri cu 0 comentarii

festivalul schimbarii

Asociația A.R.T. Fusion organizeaza in perioada 26-27 iulie prima editie a “Festivalului schimbarii”, un eveniment care isi doreste sa dezmorteasca simturile civice pe care, cel putin aparent, se pare ca le-am pierdut sau le-am pus la o parte, din cauza ca mai mereu externalizam problemele de natura civica considerand ca solutiile se afla in mana autoritatilor si nu a noastra.

Acest festival doreste sa aduca oamenii mai aproape de problemele comunitatilor din care fac parte, aratandu-le sau provocandu-i sa propuna solutii, pentru a-i face constienti ca oricine are un potential in a influenta si, in cele din urma, a produce o schimbare in bine.

Tot ce trebuie sa faci este sa participi la festival, sa-ti redescoperi potentialul socio-creativ si sa il expui celor care te inconjoara. In acest sens A.R.T. Fusion propune patru actiuni pe care le poti incerca pe parcursul celor doua zile de festival.

1. GLOB-ACTOR

Se refera la activitati specifice atelierelor de educatie globala.

2. SPECT-ACTOR

Interactivitatea pe care o propun piesele de teatru forum si teatru imagine este elementul cheie prin care tu te poti implica activ in solutionarea problemelor.

3. CITITOR

Cititor la Biblioteca Vie este o alta metoda de educatie prin care organizatorii iti vor arata ce inseamna frumusetea diversitatii si uratenia prejudecatii.

4. CINE-SCHIMBĂTOR

A patra directie va face un slalom prin tematici precum drepturile omului si mediu. Poti participa activ la dezbaterile de dupa proiectii.


Mentiune
Tot in cadrul festivalului, Dampo Photography va propune expozitia de fotografie “Plantea Pata Rat”. De asemenea, se vor organiza jocuri si animatii stradale pentru participanti.
Pentru mai multe informatii accesati pagina evenimentului pe siteul Art Fusion.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
TopU

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)