Despre TopU

Cine a format TopU’?
TopU’ a plecat de la o banala lista de “Ce trebuie sa fac azi!” pe care o avem fiecare din noi la serviciu, acasa, cand mergem la piata sau in alte situatii. De la aceste liste au aparut intrebari, Cum ar fi sa facem liste din alt punct de vedere? Cum ar fi sa le vedem si dintr-un alt unghi? Cum ar fi sa invatam lucruri incredibile de la toti cei care obisnuiesc sa faca liste si de ce nu, de la noi insine? Aceste intrebari au aparut la o discutie intre prieteni intr-un loc linistit, placut … ­čÖé

Asadar TopU’ sau Topul tau este un site format de un grup de prieteni, care doresc sa impartaseasca cu voi liste originale, din care sa puteti extrage intamplari amuzante, experiente noi si lucruri din care sa puteti invata sau imbogatii cultura generala.

Ce este TopU’?
In primul rand TopU’ este topul tau preferat sau topul propus de tine. Apoi, TopU’ este un site care aduna liste din toate domeniile. Aceste liste sunt introduse in general in topuri de cate 3, 5, 7 sau 10. Deoarece topurile sau listele de prioritati nu sunt intotdeauna incadrate intr-un numar fix de subpuncte, listele pot contine de la doua pana la cateva zeci de subpuncte.

Ce vrea sa devina?
TopU’ este un site care isi doreste sa adune sub acoperisul sau comunitatea celor carora le plac listele/topurile. Daca va gasiti printre acestia si doriti sa contribuiti sau sa deveniti colaboratori ai siteului mostru, va rugam sa ne scrie un mesaj in zona de Contact.

Va multumim pentru suport si va dorim sa petreceti momente minunate alaturi de TopU’!