Despre “Nea Beni” sau Benone Sinulescu in 7 paragrafe

17 June 2014 | Scris de Andrei Radu in Muzica, Oameni cu 0 comentarii

Benone Sinulescu - nea' Beni

Toată lumea îl cunoaşte mai mult sub alintul de “nea Beni”. Nea Beni este o persoană specială. Este unul dintre cei mai simpatici artişti, ştie să se facă plăcut prin felul de a fi foarte deschis şi, mai ales, transmite cele mai pozitive energii prin melodiile sale.

La fel ca şi Irina Loghin, Benone Sinulescu a primit în dar talentul şi vocea excepţională de la tatăl său. Artistul, acum în vârstă de 77 de ani, a avut încă de mic un repertoriu extraordinar, reuşind la doar câţiva ani să interpreteze melodii aparţinând unor cântăreţi celebrii ca Maria Lătăreţu sau Ion Luican.

Evenimentele prind viaţă în momentul în care Benone Sinulescu pune mâna pe microfon. Atunci, mesenii ştiu că petrecerea a început cu adevărat! Mai ales dacă te mai cheamă şi Radu iar nea Beni începe să cânte “Radu mamii”.

Deşi au trecut anii, Benone Sinulescu a rămas acelaşi om tonic, plin de viaţă şi cu un chef nebun de cântec.

Printre zecile de melodii din repertoriul său, o altă piesă care a prins de minune la public a fost “Crâşmăriţă din Buzău”, zonă din care provine interpretul. Nea Beni îi ridică pe toţi în picioare la evenimentele la care este chemat să cânte, în special la nunţi, dând dovadă şi de o condiţie fizică de invidiat pentru un om aflat la vârsta sa.

Benone Sinulescu s-a adaptat perfect o dată cu trecerea timpului şi a ştiut mereu să se reinventeze. A adoptat curentul etno-dance, ceea ce poate fi pe placul celor mai tineri. Toată lumea a auzit de melodii ca “Dulce-i vinul” sau “Lasă-mă să beau”.

Pentru cei care îşi doresc o nuntă sau un alt eveniment plin de energie, distracţie maximă, dans şi cântec fără oprire, nea Beni este soluţia optimă.

 

Foto: www.ziuaconstanta.roRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Andrei Radu

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)