Cinci moduri prin care se spune că poți ghici viitorul

1 May 2017 | Scris de Alice in Altele, Curiozitati, Straniu, Top5 cu 0 comentarii

Încă din cele mai vechi perioade se consideră că destinul uman este predestinat de la zei și că viitorul poate fi aflat și modificat prin intermediul unor practici cunoscute c numele generic de vrăjitorie. Sub acest nume se ascund practici de influențare a viitorului cuiva, de corupere și manipulare cu ajutorul unor forțe paranormale, dar și activități prin care se consideră că evenimente mai apropiate sau mai îndepărtate din viitorul anumitor persoane pot fi revelate. În topul de mai jos vă propun să aflați pe scurt care sunt cele mai cunoscute cinci metode de a afla viitorul și ce presupune fiecare.

 

1. Datul în cărți (cel mai des este folosit tarotul)

Ghicitul în cărți, cunoscut și sub expresia „dat în cărți”, este probabil cea mai răspândită metodă de aflare a viitorului. Această activitate magică are o istorie foarte lungă, iar originea sa pare a sta în repertoriul de practici vrăjitorești al vechilor triburi de țigani. În zilele noastre, practica este încă foarte populară, iar foarte multe vrăjitoare, majoritatea chiar femei care nu au nimic de-a face cu sfera magică, dar care vor să obțină câștiguri rapide păcălind persoanele credule, dau anunțuri pe internet oferindu-și talentele contra cost. Actul poate fi făcut chiar prin telefon sau online. În ceea ce privește marea masă a populației, există oameni care cred cu tărie în harul unor persoane de a ghici viitorul dând în cărți, dar și alții care sunt convinși că așa ceva nu poate fi real.

 

2. Ghicitul în palmă

Altă practică din sfera magiei care poate ghici durata vieții, norocul și șansele oamenilor este ghicitul în palmă. Aici nu mai este necesar niciun instrument, căci sunt interpretate chiar semnele și indiciile oferite de palmele celui căruia i se prezice viitorul. Din câte se pare, fiecare persoană deține în palme mai multe linii importante ce pot fi analizate de către cunoscători: linia vieții, care izolează degetul mare, linia capului și a inimii în partea superioară a palmei, linia norocului ce taie centrul palmei către degetul inelar. Fluența și accentuarea acestor linii pot fi interpretate de către ghicitori.

 

3. Ghicitul în cafea

Ghicitul în cafea este la rândul său foarte popular. Banala cafea, băută dimineața pentru a ne oferi energie și concentrare pe parcursul zilei, este faimoasă prin practica ghicitoarelor de a prezice evenimente viitoare în zațul care rămâne pe fundul ceștii. În funcție de imaginile vizualizate de vrăjitoare, pot fi identificate evenimente viitoare importante, cum ar fi sosirea unui vizitator, plecarea în străinătate a unei rude s.a.m.d.

 

4. Datul în bobi

Ghicitul în bobi este o practică foarte veche de a prezice viitorul. Sunt utilizate de obicei boabe de fasole, porumb sau mazăre, iar prin diferite combinații numerice se presupune că poate fi dezvăluit viitorul unei persoane. Această practică este practicată mult mai rar în comparație cu celelalte de mai sus, mai ales la țară.

 

5. Ghicitul în rune

O metodă foarte veche de a ghici viitorul presupune interpretarea runelor, mici instrumente din piatră inscripționate cu semne magice dintr-un alfabet nordic al unor triburi scandinave. Acestea se aruncau, fiind interpretate în funcție de felul în care se așezau în cădere.

 

 

Surse imagini: tarot, ghicit în palmă, ghicit în cafea, bobi,  rune.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Alice

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)