Cinci lucruri despre Samsung Galaxy S8

21 April 2017 | Scris de Cosmin O in High-Tech & Stiinta, Top5 cu 0 comentarii

După eșecul înregistrat cu Galaxy Note 7, Samsung își propune să își recâștige capitalul de imagine pierdut cu un noul telefon care va fi Galaxy S8 și care poate fi în acest moment precomandat și în România. Acesta pare în momentul de față un smartphone care îl va face uitat pe precedentul și care ar putea spăla imaginea Samsung pe piața telefoanelor inteligente. Iată câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le știți despre noile telefoane Samsung Galaxy S8.

1.Când va apărea pe piață Samsung Galaxy S8

Telefonul poate fi precomandat în România începând cu 30 martie 2017. Cei care au cumpărat astfel telefonul au spus că li s-a comunicat că îl vor primi la finalul acestei luni, adică în aprilie. Încă există mai multe zvonuri legate de data intrării pe piață, adică data la care îl putem cumpăra din magazin, ca orice alt produs. În Europa s-ar părea că îl vom găsi în magazine începând cu 28 aprilie 2017.

2.În câte variante va apărea pe piață Galaxy S8

Noul telefon Samsung va apărea în două variante, S8 și S8+. Cele două variante se diferențiază în primul rând prin dimensiune și preț, iar fiecare versiune poate fi îmbunătățită. De asemenea, în funcție de piață ambele telefoane vor avea procesoare diferite.

3.Cât costă Samsung Galaxy S8 în România

Telefonul Samsung Galaxy S8 costă în România, în funcție de preț și magazin de la 3.500 de lei până la 4.000 de lei. Evident, operatorii de telefonie mobilă de la noi le fac deja oferte avantajoase clienților, iar la un abonament telefonul este oferit la doar cateva sute de lei, în funcție de ofertă. E foarte posibil ca după ce telefonul va apărea pe piață prețul lui să urce în primele luni cu câteva sute de lei, în funcție de succesul pe care îl va cunoaște pe piață.

4.Ce specificații tehnice are Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 are un ecran AMOLED de 5,8 inchi si o rezoluție 2960×1440. Sistemul de operare este Android 7.0, cunoscut și sub denumirea Nougat. Procesorul diferă în funcție de regiune și poate fi Snapdragon sau Exynos. Pentru România se pare că se optează pe varianta a doua.

Memoria RAM este 4GB, iar memoria de stocare este de 64GB. Chiar dacă memoria internă pare mică i se poate adăuga un card de memorie de până la un TB. Cu o astfel de memorie se poate stoca orice se dorește, iar gama de tipuri de fișiere care pot fi citite este destul de largă. Spre exemplu în cazul fișierelor audio pot fi citite peste 20 de tipuri, iar în cazul celor video pot fi citite aproximativ 10 tipuri de fișiere. Conținutul media poate fi creat cu ajutorul celor două camere. Camera din spate are 12 MP, iar cea din față 8MP.

5.Ce specificații tehnice are Samsung Galaxy S8 Plus

Față de S8, Galaxy S8 Plus nu vine cu prea multe modificări. În primul rând avem un ecran mai mare, de 6,2 inchi, care vine automat cu o lungime de aproximativ 9 milimetri in plus și o greutate mai mare, de 173 de grame. Un alt lucru în plus este bateria puțin mai puternică, de 3500 mAh.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Cosmin O

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)