Cinci combinații de culori pe care le poți alege pentru o ținută plină de stil

4 May 2017 | Scris de Alice in Altele, Design & Moda, Top5 cu 0 comentarii

Moda este un domeniu plin de capcane pe care trebuie să înveți să le eviți! Persoanele cărora le lipsește îndrăzneala aleg varianta cea mai simplă pentru a se feri de penibilul de a combina greșit culorile. Acestea aleg să poarte culori șterse: gri, maro, crem și foarte mult negru. Cealaltă extremă des întâlnită este combinația de printuri variate și pestrițe într-o singură ținută, fapt care denotă lipsă de bun gust și de stil. Unul dintre secretele modei este să nu se combine niciodată mai mult de trei culori, pentru că de la trei în sus persoana care le poartă încarcă ținuta și devine ceea ce în limbaj popular se numește o „sorcovă”. Mai jos vă vom descrie cinci posibile combinații de culori care se potrivesc excelent între ele și vă vor da un plus de eleganță.

 

1. Roșu cu negru

Una dintre cele mai provocatoare și elegante combinații este posibilitatea de a crea o ținută în culorile roșu și negru. Sobrietatea negrului face echipă perfectă cu senzualitatea roșului, motiv pentru care această combinație este una dintre cele mai clasice. De la tradiționalele rochii de seară, până la costumul masculin negru, accesorizat cu batistă și papion roșu, această posibilitate se dovedește permanent o alegere excelentă. Mare atenție însă și la texturile de material folosite, și mai ales la ce alte culori mai asociați cu ținuta. De pildă, pantofii aurii pot fi un plus, în timp ce o centură albă poate strica toată combinația.

2. Galben cu negru

O altă posibilitate recomandată de către specialiștii în design vestimentar este combinația de negru cu galben. Aceasta este potrivită atât pentru rochiile elegante, dar mai ales pentru ținutele casual. Galben este o culoare frumoasă, luminoasă și dătătoare de energie. Nu vă feriți de ea! Pentru a va încuraja să o purtați, va mai oferim o alternativă mai jos.

3. Galben cu albastru

O idee foarte inspirată este alăturarea culorilor galben și albastru. Combinația denotă încredere, îndrăzneală și mult bun gust. Atenție la alegerea tonurilor potrivite. Galbenul merge excelent cu albastrul electric, dar în anumite momente se poate potrivi și cu bleu.

4. Violet cu albastru

Nuanța roz este foarte apreciată de către persoanele de sex feminin. Ea poate fi purtată în diverse combinații, dar noi vă prezentăm azi posibilitatea de a o combina cu albastru. Rezultatul este foarte reușit și denotă multă eleganță. Astfel, rozul nu mai pare o caracteristică adolescentină, ci poate căpăta un sens coerent într-o ținută serioasă și plină de stil. De asemenea, toate derivatele sale (violet, liliachiu, roz pal) se pot asorta bine cu diverse tonuri de albastru.

5. Alb cu negru

Clasica și nemuritoarea combinație dintre cele două non-culori alb și negru, va rămâne mereu o alternativă pentru nehotărâți. Aceasta este adesea preferată atât de către bărbați, cât și de către dame, datorită simplității de a găsi piesele vestimentare potrivite în garderobă. O ținută reușită nu depinde totuși doar de ușurința cu care găsești haine albe sau negre în dulap. Imprimeurile, textura materialului, croiul sunt de asemenea foarte importante.

 

Surse imagini: Tinută rosu si negru, ținută galben și negru, tinuta galben cu albastru, roz cu albastru, alb cu negru.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Alice

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)