Cele mai frumoase 5 fotomodele din Romania

30 May 2014 | Scris de Cosmin O in Design & Moda, Top, Top5 cu 0 comentarii

Frumusetea este subiectiva pentru ca fiecare o vede in felul lui. In ciuda acestui fapt, voi indrazni totusi sa fac o lista cu cele mai frumoase fotomodele din Romania.

1)Andreea Diaconu

Andreea Diaconu

Este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din Romania. A fost descoperita in 2005, la numai 13 ani. In prezent este fotomodel Victoria`Secret, dar in trecut a mai prezentat pentru nume precum Anna Molinari sai Dolce & Gabbana.

2)Otilia Aionesei

S-a nascut in Botosani si a devenit una dintre cele mai apreciate fotomodele de pe intreaga planeta defiland pe catwalk-urile din Paris, milano sau New York. Foarte multi considera ca fotomodelele sunt femei cu un nivel de inteligenta cel mult media. Nu stiu daca e adevarat insa Otilia nu este cu siguranta o astfel de fata. Pe oriunde merge are tot timpul cel putin o carte cu ea. A studiat Economia la una dintre cele mai prestigioase facultati – cea din cadrul Universitatii din Columbia, Statele Unite ale Americii.

3)Diana Moldovan

S-a nascut pe 13 martie 1987 la Sfantu Gheorghe. Ziua de 13 nu i-a adus insa ghinion pentru ca aceasta are o cariera de fotomodel uluitoare, pozand chiar si pentru Victoria`s Secret. In prezent traieste la New York.

4) Elena Bagauci

Nascuta in comuna Chirnogi din Calarasi a inceput modelingul in 2001 prin agentia MRA. Patru ani mai tarziu s-a mutat la New York, iar cariera ei a luat-o pe repede inainte. A defilat pentru nume celebre precum Valentino, Gucci, Versace, Chanel, Armani sau Jean Paul Gaultier.

5)Catrinel Menghia

Are o cariera de fotomodel destul de bogata, inceputa la 16 ani. A realizat pictoriale pentru marci precum Emporio Armani Underware, Lise Charmel sau Lovable.

FOTO: expresspress.roRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Cosmin O

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)