Cele mai dorite cinci telefoane mobile din 2017

22 June 2017 | Scris de Cosmin O in High-Tech & Stiinta, Top5 cu 0 comentarii

Telefoanele mobile inteligente reprezintă în momentul de faţă un must have. Acestea au primit denumirea de smartphone pentru că la momentul apariţiei lor reprezentau ceva nou şi erau cu mult peste ce exista până atunci. Telefoanele veneau cu un ecran tactil, conexiune la internet şi o serie de aplicaţii, mai mult sau mai puţin utile. În general nu folosim decât internetul pentru a naviga şi pentru a sta pe reţelele de socializare şi eventual câteva jocuri sau aplicaţii pe care le găsim pe toate telefoanele inteligente. Cu toate acestea, o mare parte dintre noi suntem atenţi cu privire la noutăţile în materie şi ne dorim mereu să avem cele mai noi telefoane mobile. Unii înţeleg această dorinţă, alţii mai puţin. Pentru cei din prima categorie voi încerca să fac o listă cu cele mai dorite telefoane în 2017.

1.Pixel XL

Este un telefon făcut de Google şi din acest punct de vedere prezintă un foarte mare interes pentru că mulţi dintre noi îl văd ca pe ceva nou şi promiţător. Practic, Google îşi propune să facă cam acelaşi lucru pe care l-a făcut Apple cu iPhone-urile, să aducă pe piaţă telefoane premium, cu lucruri în plus faţă de celelalte companii şi cu o calitate sporită din toate punctele de vedere. În momentul de faţă există o versiune de 32 GB şi una de 128 GB. Vorbim de memoria internă. Memoria RAM este de 4 GB. Mulţi analişti spun că este cel mai bun telefon produs de Google şi se distinge faţă de alte telefoane în primul rând prin calitatea fotografierii şi a filmărilor. Preţul se ridică undeva la 700 de euro.

2.iPhone 7

Noul iPhone are un preţ mai mic cu aproximativ 50 de euro însă face parte din cel mai apreciat brand din domeniu. Practic toţi ne dorim cele mai noi iPhone-uri şi suntem mai puţin interesaţi de noutăţile pe care le aduc. Modelul acesta vine cu o baterie îmbunătăţită, rezistenţă la apă şi o calitate mai bună a camerei foto. Noul iPhone poate fi ţinut în apă, la o adâncime de până un metru, timp de maxim 30 de minute. E inutil de spus că îl putem folosi în timp ce plouă.

3.Samsung Galaxy S8

În ciuda scandalului cu precedentul Note 7, Galaxy a reuşit să scoată pe piaţă un telefon dorit de toată lumea. Unii spun că este cel mai dorit telefon Android. Sud coreenii au mizat foarte mult pe faptul că ecranul este extins şi nu are cadru. Camera foto/video este capabilă să filmeze 4K, cu 30 de cadre pe secundă, sau HD.

4.LG V20

Este un telefon uşor mai ieftin decât precedentele însă potrivit multora ar fi cel mai bun telefon mobil în ceea ce priveşte calitatea imaginilor captate. LG V20 are trei camere. În spate are două camere, una de 16 MP cu o stabilitate optică ideală pentru a filma şi fotografia din mişcare şi una de 8 MP cu unghi larg. Camera din faţă are 5 MP.

5.Moto G Play

Este considerat cel mai bun smartphone din categoria low budget, având un preţ de aproximativ 100 de euro. Are un procesor de 1,2 GHz şi o memorie RAM de 2GB. Ecranul are cinci inch, iar camerele din faţă şi din spate au 5 MP şi 8 MP.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Cosmin O

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)