Cele mai bune 5 videoclipuri ale Rihannei

28 June 2014 | Scris de Cosmin O in Muzica, Top5 cu 0 comentarii

rihanna

Rihanna este una dintre cele mai apreciate artiste ale planetei, reusind sa se impuna in fiecare an cu cel putin un hit astfel incat iti e foarte greu sa faci un top cu cele mai bune 10 piese ale sale. Eu, insa m-am ambitionat sa fac unul cu primele cinci. Bineinteles, subiectivismul nu lipseste.

1)Love The Way You Lie

In opinia mea, este cea mai reusita melodie a Rihannei. Piesa a fost scrisa de Alexander Grant Holly Hafermann si Marshall Mathers. Piesa a aparut prima dat pe albumul Recovery al lui Eminem in 2010, pentru a aparea mai apoi si pe albumul Rihannei, Loud. Videoclipul a fost regizat de Joseph Kahn si a avut-o ca actrita pe Megan Fox.

2) Rude Boy

Este unul dintre primele hituri ale artistei

3) Diamonds

Este a doua  melodie de pe al saptelea album al Rihannei, Unapologetic, lansat in 2012, si unul dintre principalele hituri ale acesteia. Versurile poarta semnatura a patru scriitori – Sia Furler, Benjamin Levin, Mikkel S. Eriksen si Tor Erik Hermansen. Productia este realizata de StarGate si Benny Blanco.

4) Russian Roulete

Melodia a aparut pe albumul Rated R din din 2009, fiind primul single extras de pe acesta. Piesa a fost compusa si produsa de Ne-Yo si Chuck Harmony. Premiera la radio a avut loc pe 20 octombrie 2009.

5) Man Down

Este a saptea melodie de pe albumul Loud lansat in noiembrie 201o. Piesa a fost scrisa de Shama Joseph, Timothy & Theron Thomas si Shontelle Layne. Productia a fost semnata de Joseph. Filmarile pentru videoclip au fost realizate in Jamaica sub regia lui Anthony Mendler. Multa lume a criticat agresivitatea imaginilor, considerand crimele destul de violente. Cu toate acestea, videoclipul a rulat pe numeroase posturi de televiziune.

FOTO: ziuanews.roRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Cosmin O

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)