Argumente PRO/ CONTRA pentru zborurile cu companii low cost

 

Argumente PRO

1. Prețuri mici

Într-adevăr, companiile de avioane low cost practică niște tarife de bază foarte scăzute. De fapt, acestea supraviețuiesc adesea din transportul de colete și corespondență internațională, motiv pentru care fiecare pasager are voie la un număr limitat de kg. în bagajul de cală. Mai mult, dacă greutatea este mai mare, kg. în plus sunt taxate foarte mult.

 

2. Timpul petrecut în avion este același

Cu orice tip de companie ați călători, timpul petrecut în avion este în medie același. Și nici nu este un lucru rău să petreci puțin mai mult în avion, deoarece priveliștile de care puteți avea parte uneori, dacă ai noroc de cer senin, sunt superbe.

 

3. Poți prinde oferte extraordinar de ieftine

Biletele la mai puțin de 10 euro sunt vedetele acestor companii. Pare extraordinar să poți ajunge din București la Milano cu 9 euro/călătorie! Însă este posibil, astfel de oferte sunt vânate de către amatorii de călătorii care nu își permit să călătorească cu companiile de lux.

 

4. Poți călători mai des

Datorită prețurilor reduse, ai posibilitatea de a călători mai des și de a vedea noi orașe și țări. Iubitorii de city breack-uri sunt cei mai entuziasmați de ofertele variate care sunt menționate adesea în reclamele acestor companii.

 

5. Poți ajunge ușor în orașe mai mici

Dacă vrei să ajungi într-un orășel mic din Polonia, de pildă, fii sigur că diversele companii mai mici de avioane au zboruri în aeroporturile acestor orășele, în timp ce companiile mari aterizează adesea doar în capitale sau alte trei- patru orașe mai mari. Prin urmare, dacă tu vrei să ajungi într-un astfel de oraș mai mic, apelează cu încredere la ofertele low cost.

 

Argumente CONTRA

1. Nu primești mâncare gratuit, iar dacă îți comanzi, este foarte scumpă

Dacă ești student, bugetul tău este limitat,  și ți se face foame în avion, vei avea o surpriză foarte neplăcută. Mâncarea este extraordinar de scumpă și uneori chiar nu merită să dai o sumă triplă de bani pe un meniu pe care îl poți comanda mult mai ieftin după ce aterizezi la destinația dorită.

 

2.Riști să ai escale extraordinar de lungi și obositoare

Zborurile către destinații mai îndepărtate cu companiile low cost pot însemna și escale de peste 20 de ore în diferite orașe. Iar dacă îți iei cazare pentru o noapte în orașul unde ai oprire, s-ar putea să te apropii cu toate cheltuielile de banii pe care i-ai fi putut da pe un bilet direct la o companie mare.

 

3.Serviciile nu sunt de cea mai bună calitate

Serviciile sunt mai slabe calitativ în comparație cu cele oferite de către liderii în acest domeniu, și nici nu este de mirare, atâta vreme cât ai plătit foarte puțin. Nimeni nu îți va oferi servicii de 300 de euri, dacă ai plătit doar 50, asta este o regulă general valabilă.

 

4.Fiecare serviciu în plus adăugat la biletul de bază îți încarcă simțitor factura

Vei observa că în momentul în care comanzi online biletul de avion, ești bombardat de oferte pentru a mai adăuga servicii suplimentare și în consecință pentru a plăti cât mai mult pe bilet.

 

5.Avioanele de la companiile low cost aterizează pe aeroporturi mici, departe de oraș

De obicei aceste companii nu au contracte cu aeroporturile principale ale unei capitale, ci cu cele mai mici și îndepărtate. Din acest motiv, trebuie să mai apelezi la un autobuz pentru a parcurge cele câteva zeci de km până în centrul orașului.

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Alice

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)