5 trenduri pentru sezonul primavara/vara 2014 (II)

27 April 2014 | Scris de Alexandra Rati in Design & Moda, Mai multe, Top, Top5 cu Un comentariu

Astazi vom prezenta cea de-a doua parte cu alte 5 trenduri principale pentru sezonul primavara/vara 2014. Prima parte o puteti citi aici.  Sa vedem care sunt celelalte trenduri pentru acest sezon:

 

1. Pliurile

LANVIN 4

 

Pliurile revin in acest sezon. De origine retro, pliurile pot fi o alegere potrivita daca le veti purta pe o rochie sau pe o fusta. Cea mai smart alegere: o fusta plisata in culoarea verde smarald metalic a la Lanvin.

 

2. Rochia peste pantaloni

CHRISTIAN DIOR 5T

 

Rochia peste pantaloni este un trend care a revenit in voga. Adoptat de cultura rave in anii ’90 si readus pe podiumurile marilor case de moda, rochia peste pantaloni este un trend sofisticat pentru femeile sofisticate. Alegeti sa purtati rochia peste pantaloni in stilul propus de Christian Dior: elegant & smart.

 

3. Transparenta

GIAMBATTISTA VALLI 5

 

Piesele transparente sunt in trend in acest sezon. Rochii, topuri, fuste, pantaloni sau jachetele transparente sunt propunerile designerilor pentru acest sezon. Alegeti o rochie transparenta alba, brodata si transparenta a la Giambattista Valli, romantica & chic.

 

4. Sport chic

ARAKS 5 FR

 

Fie ca va place, fie ca nu, piesele sport sunt la mare cautare in acest sezon. Fie ca alegeti sa purtati o rochie glamuroasa cu niste adidasi sau tenisi, fie ca alegeti sa purtati un costum precum cel de la Araks cu o pereche de sandale din piele fine, stilul chic sport poate fi o alegere inspirata in zilele in care nu aveti nicio inspiratie, daca vorbim despre alegerea unui look.

 

5. Franjurii

MOSCHINO 66

 

Franjurii in acest sezon sunt cool. Jachete, topuri, saluri, fuste si rochii cu franjuri – acestea sunt alegerile designerilor internationali. Moschino propune o rochie cu franjuri in stilul western. Alegeti sa purtati acest gen de rochie cu o pereche de botine cowboy sau, dimpotriva: cu o pereche de stiletto.

Mai multe detalii despre trenduri si moda, puteti citi aici.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Alexandra Rati

Un comentariu

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)