5 printuri must-have pentru vara 2014

6 June 2014 | Scris de Alexandra Rati in Design & Moda, Mai multe cu 0 comentarii

Printurile au fost, sunt si vor fi la moda, indiferent de sezon. Probabil ca printuril sunt printre putinele trenduri care nu se vor demoda niciodata, fiindca sunt mereu reinventate. In aceasta vara, printurile de tipul floral sau artsy au fost (re)introduse in colectiile marilor designeri internationali. Iata 5 printuri must-have pentru aceasta vara:

1. Art Deco

HOLLY FULTON 6

Inspirat din magia anilor ’20, curentul (si printul, prin urmare) art deco a fost reinterpretat in sezonul SS ’14 de catre multi designeri internationali. Holly Fulton a introdus numeroase elemente art deco in colectia sa.

 

2. Bulinele

MOSCHINO 5

Da, din nou buline. Fiindca lumea le adora, iar designerii adora sa creeze piese vestimentare joviale, fiindca bulinele inseamna joaca, mai inainte de toate, nu…? Moschino si Dolce & Gabbana au creat multe piese vestimentare cu buline.

 

3. Fauna

JOHN GALLIANO 0

Si piesele vestimentare care au printate personaje din fauna sunt la mare cautare. Gandaci (John Galliano), lei, pume sau tigri (Valentino), fluturi (Antonio Marras), pisici (Miu Miu)  si alte vietati au fost transpuse in vestimentatie.

 

4. Pop Art

AWAKE 4

Si, fiindca merge mana in mana cu art deco-ul, designerii au mai adaugat si pop art-ul la colectia de printuri pentru sezonul SS ’14.  Natalia Alaverdian (AWAKE) a introdus in majoritatea pieselor din colectia de vara printuri inspirate din cultura pop art.

 

5. Floral

PAUL SMITH 7

Da, din nou printuri florale. Daca doriti sa achizitionati o rochie pentru vara si nu va puteti hotari asupra unui model anume, optati pentru o rochie ca si in show-ul Paul Smith, vaporoasa, avand crinii galbeni ca imprimeu primar – nu veti da gres purtand o rochie cu un astfel de print.

Pentru mai multe informatii legate de tendinte, accesati acest site.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Alexandra Rati

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)