5 platforme gratuite pentru bloguri

4 March 2014 | Scris de Cosmin O in Internet, Top5 cu Un comentariu

Ideea crearii unui blog personal ii tenteaza pe foarte multi internauti. Majoritatea vor sa aiba un spatiu al lor in care sa isi exprime gandurile sau lucrurile interesante pe care le descopera, dar nu sunt dispusi sa plateasca pentru asta. Solutia pentru ei este apelarea la platformele gratuite. Acestea sunt din ce in ce mai multe si fiecare dintre ele incearca sa se diferentieze de celelalte prin diverse functii pentru a ii atrage pe utilizatori. Ca un vechi utilizator al acestor servicii, imi propun sa va fac o lista cu cinci astfel de platforme.

blog

1) WordPress

Cu siguranta WordPressul este una dintre cele mai populare platforme in randul blogerilor. Aceasta ofera diverse facilitati si teme cat mai interesante. Cei care au utilizat aceasta platforma, multumiti fiind de ea, au ales sa apeleze la serviciile platite ale acesteia.

2) Blogspot

Alaturi de WordPress sunt, de departe, cele mai utilizate platforme in prezent. Platforma are avantajul ca e indexata foarte repede de Google. Fata de WordPress, Blogger are avantajul ca permite instalarea gratuita a temelor.

3) Tumbler

Nu am folosit pana acum insa am citit numai lucruri bune. In prezent este a treia platforma gratuita ca si popularitate.

4) Weblog

Este o alternativa la cele trei platforme enumerate mai sus. Personal, va recomand sa alegeti una din primele doua, insa daca acestea nu va conving, merita sa incercati si Weblog-ul.

5) Thoughts 

Ca si Weblog, este o alternativa la celalalte trei platforme, chiar daca nu are popularitatea acestora. Inainte de a va inscrie, aveti posibilitatea de a face un tur gratuit pentru a va da seama daca platforma va satisface nevoile.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Cosmin O

Un comentariu

  1. comfi | 18 March 2015 at 1:42 pm

    WordPress si Blogger imi place pentru mine mai tare decit alte motoare pentru bloguri.

    Mai este si Jimdo, Yola, Webnode, Wix.

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)