5 piese must-have pentru sezonul primavara/vara 2014 (I)

1 May 2014 | Scris de Alexandra Rati in Design & Moda, Mai multe, Top, Top5 cu Un comentariu

Daca data trecuta am vorbit despre trendurile acestui sezon, astazi vom prezenta 10 piese esentiale pentru sezonul primavara/vara 2014. Iata care sunt cele mai hot piese vestimentare ale sezonului:

1. Camasa Oxford

1. Camasa Oxford - DAMIR DOMA 54

 

In acest sezon, designerii au reinventat si reinterpretat Camasa Oxford. Modele deconstruite, asimetrice, transparente sau fara maneci – acestea ar fi cateva exemple de Camasi Oxford. Alegeti o camasa semi-transparenta si fara maneci, ca si cea propusa de Damir Doma.

2. Pantalonii super-largi

2. Pantalonii super-largi - DAKS 564

Daca nu aveti in garderoba o pereche de panaloni evazati, super-largi, e timpul sa faceti o achizitie in acest sezon. Pantalonii in culoarea roz pudrat propusi de Daks sunt o alegere inspirata daca doriti sa aveti un aer retro.

3. Rochia alba maxi

3. ROCHIA ALBA MAXI 3B

Rochia alba maxi este, poate, piesa must-have a acestui sezon. Chloe, Rochas si Schiaparelli propun cateva exemple extrem de rafinate.

4. Salopeta alba

4. Salopeta - Ralph Lauren 5Si, daca suntem inca la capitolul alb, salopeta alba este o alta piesa esentiala propusa de catre designerii internationali ai marilor case de moda. Alegeti o salopeta alba, retro, in stilul propus de catre Ralph Lauren si adaugati o centura neagra deasupra soldurilor. Efectul creat va fi unul ultra-feminin!

5. Crop top (sau topul taiat)

5. Crop Top 4

 

“Abdomenela la vede” dicteaza designerii. Topul taiat este una dintre cele mai importante piese ale acestui sezon. Puteti alege sa purtati un top cu maneca lunga, in stilul propus de Salvatore Ferragamo, sau unul fara maneci, in stilul Lacoste. Cea mai buna combinatie ar fi sa mixati topul taiat cu o fusta cu pliuri sau una in stilul creion.

Mai multe detalii despre tendintele acestui sezon gasiti aici.

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Alexandra Rati

Un comentariu

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)