5 paragrafe despre Red Bull Soapbox Romania, 14 septembrie 2014

3 June 2014 | Scris de TopU in Evenimente, Jocuri, Top5, Umor cu 0 comentarii

red bull soapbox

Lumea Red Bull Soapbox Race este o lume plina de vitezomani si pasionati de masini si lucruri cu roti, in general, care-si pun imaginatia la treaba, rescriind toate regulile raliurilor urbane.

Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roti, conform altora. Noi spunem ca este un Grand Prix unde soferii amatori se urca la volanul unor vehicule artizanale, care functioneaza pe baza de curaj, gravitatie si un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia ta sunt creativitatea si bucuria competitiei. Si bineinteles, setea de viteza. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare si pentru soferii experimentati, si pentru amatorii care sunt in stare sa deseneze si sa construiasca niste grozavenii cu roti si sa concureze contratimp intr-o cursa la vale, caci acolo e finisul.

Acest eveniment este in primul si in ultimul rand, o cursa. Asadar, cea mai rapida masina care trece finisul sigur va fi privita cu ochi buni. (De retinut ca trebuie sa si fie cineva in masina cand trece finisul.) Totusi, daca termini primul, nu inseamna ca o sa castigi automat (sau manual). Viteza e plictisitoare daca n-are un pic de personalitate. De fapt, daca nu are MULTA personalitate! Echipele sunt jurizate dupa trei criterii: viteza, creativitate si impresie artistica. Asa ca pilotii trebuie sa ne uimeasca cu prezenta lor scenica, sa ne impresioneze cu prototipul lor de soapbox si, bineinteles, sa ne dea pe spate cu show-ul lor.

Red Bull a organizat pana acum zeci de astfel de curse in toata lumea, de la prima cursa in Belgia, in anul 2000, pana in Australia, din Africa de Sud pana in Jamaica, iar in 2014 ajunge si in Romania. De-a lungul timpului s-au perindat pe piste de la prototipuri hiperrealiste de masini si pana la orice le trecea prin cap participantilor. Orice care sa aiba roti si sa ii duca pana la finis.

Si tu poti intra in manualele de istorie pentru cum te avanti spre finis in masina ta suta la suta originalo-artizanala, cu propulsie pe baza de gravitatie, adica nemotorizata.

Intra pe pagina evenimentului si inscrie-te: Soapbox RomaniaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
TopU

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)