5 masini noi prezentate la Geneva

9 March 2014 | Scris de Cosmin O in Auto-Moto & Velo, Top, Top5 cu 0 comentarii

Una dintre cele mai asteptate prezentari auto este cea de la Geneva. Si anul acesta, numeroase modele, unele mai interesante decat altele, au atras atentia vizitatorilor. Cinci dintre ele, mi-au atras si mie atentia.

Lamborghini Huracan

1)Lamborghini Huracan

Modelul are un sasiu de aluminiu si o caroserie din plastic ramforsat cu fibra din carbon. Atinge o viteza de pana la 325 km/h, iar suta de kilometri o poate atinge in 3,2 secunde. Noul Lamborghini va fi pus spre vanzare la inceputul toamnei.

2)BMV Seria 4 Gran Coupe

Este un model sport, destinat familiei, fiind dotat cu cinci locuri spatioase. Noul BMV va aparea in cinci variante, trei pe benzina si doua pe motorina. Consumul mediu este unul destul de bun, de doar 4,5 litri la 100 km.

3)Jeep Renegade

Este primul SUV de oras al constructorului american. Acesta este fabricat in cinci variante, trei pe benzina si trei pe motorina. Chiar daca este, practic, o masina de oras, aceasta face fata cu brio terenurilor accidentate.

4)McLaren 650 S

Nu este o masina complet noua, insa este una cu mult mai reusita. Prizele frontale marite, complet regandite, asigura o apasare aerodinamica imbunatatita cu 40%. Atinge suta de kilometri in trei secunde. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 333 km/h.

5)Mercedes Benz Clasa S Coupe

Este un model ce va aparea chiar si pe piata din Romania incepand din a doua jumatate a acestui an. Este prima masina din lume ce se inspira din miscarile schiorilor, inclinandu-se cu 2,5 grade in viraje, in doar spre interiorul lor, nu si spre exterior. Pentru inceput, modelul va fi pus spre vanzare cu un motor de 4,6 litri.

FOTO: gtspirit.comRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Cosmin O

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)