5 lucruri interesante despre cel mai iubit joc din lume – Mario (II)

4 April 2014 | Scris de Alexandra Rati in Mario & Tetris, Top, Top5 cu 0 comentarii

Primul articol din seria de articole dedicate celui mai popular personaj lansat de Nintendo il puteti citi aici.

1. In Super Mario Bros, Mario poate sari peste steguletul de final.

Folosind tehnica potrivita, in Super Mario Bros se poate sari peste steguletul verde de la final. Multa lume s-a intrebat ce este dupa steagul de la final. Daca veti privi acest video, veti observa ca nu exista… nimic.

2. PETA vs Mario

Mario in Tanooki Foto: b-knox.com

Mario in Tanooki
Foto: b-knox.com

In caz ca nu stiati, PETA s-a adresat companiei Nintendo, cu privire la faptul ca Mario, cel mai popular personaj Nintendo, poarta blana unui animal numit tanooki. Tanooki este un animal japonez, fiind o incrucisare a unui caine si a unui raton. Aceasta blana (sau acest tanooki) ii ofera lui Mario posibilitatea de a zbura si de a se transforma in piatra. PETA a declarat ca Mario, ar fi jupuit acest animal pentru blana lui, acuzand personajul Nintendo pentru jupuirea animalelor.

 

3. In Super Mario, norii arata exact ca si tufisurile.

Foto: b-knox.com

Foto: b-knox.com

In jocul original Super Mario, norii arata la fel ca si tufisurile prezente in tot jocul. Diferenta majora din joc o reprezinta culoarea.

4. Daca ai destula rabdare, in Super Mario Bros 3, lanturile se distrug singure.

Dupa 47 de secunde, lanturile incep sa clipeasca, iar dupa 50 de secunde, acestea dispar definitiv. Data viitoare cand veti juca Super Mario Bros 3, tineti minte acest lucru.

5. Mario Party 8 a fost retras din magazinele din Marea Britanie.

Jocul Mario Party 8 a fost retras (din cauza unor erori cauzate de productie) din toate magazinele din Maria Britanie, din cauza faptului ca jocul continea un cuvant: spastic. La un moment dat, in joc se foloseste fraza: “Magikoopa magic! Turn the train spastic! Make this ticket tragic!”. Britanicii folosesc cuvantul “spastic” cand vorbesc despre persoanele care sufera de aceasta boala. In final, cuvantul “spastic” a fost inlocuit cu “erratic”, iar jocul Mario Party 8 a reaparut in Marea Britanie.

 

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Alexandra Rati

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)