5 lucruri ciudate despre Google (V)

14 June 2014 | Scris de Alexandra Rati in De stiut, High-Tech & Stiinta, Istorie, Mai multe, Top, Top5 cu 0 comentarii

Probabil nu stiati, insa Google si-a inregistrat drepturile de autor asupra fiecarei litere din cuvantul Google sau ca Google este valabil si in limba klingoniana (din Star Trek), in caz ca ar exista un atac al extraterestrilor si acestia ar dori sa navigheze.Mai exista alte cateva lucruri interesante si bizare despre Google:

Logo-ul Google, 2010 Foto: techinsider.net

Logo-ul Google, 2010
Foto: techinsider.net

1. Susan Wojcicki, unul dintre vicepresedintii companiei a fost declarata “cea mai importanta persoana din compania Google de care probabil nu ai auzit”. Tot Susan a ocupat a saisprezecea pozitie in revista Forbes (anul 2011) in lista “Top 100 cele mai puternice femei din lume”.

 
2. Chiar daca anii au trecut si publicitatea online s-a dezvoltat extrem de rapid, cei de la Google prefera si insista ca in pagina lor de start sa nu existe mai mult de 28 de cuvinte vizibile.

 
3. In anul 2013, cele mai multe cautari de pe Google au fost: Nelson Mandel, Paul Walker, iPhone 5, Cory Monteith, Harlem Shake, Boston Marathon, Royal Baby, Samsung Galaxy S, PlayStation 4, North Korea. Lista din 2013 este similara cu cea din 2012, care mai includea si:  Whitney Houston, Gangnam Style, iPad, Olympics.

4. 620 de milioane de utilizatori acceseaza www.google.com zilnic. Majoritatea venitului companiei Google (in proportie de 97%) provine din publicitate.

5. Cei de la Google au declarat ca o reclama pe pagina lor de start ar costa in jur de 10 milioane de dolari, insa spatiul de pe pagina de start Google nu este de vanzare. Fondatorii Google doresc sa pastreze pagina de start in formula initiala de la data in care a fost lansata.

Sursa: hongkiat.com; steegle.comRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Alexandra Rati

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)