5 echipe favorite la castigarea Cupei Mondiale

14 June 2014 | Scris de Cosmin O in Actualitate, Sport, Top5 cu 0 comentarii

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia nu a inceput de foarte mult timp. Toate echipe au inca sanse reale sa castige trofeul, niciuna nu a iesit din carti. Atunci cand vorbim de favorite nu putem sa nu fim subiectivi si sa nu avem propriile noastre castigatoare.

Azi voi incerca sa fac o lista cu primele favorite la castigarea campionatului, in ordinea in care o vad eu. Probabil o sa va surprind – din clasament lipsesc Spania, Brazilia si Argentina, desi ultimele doua au avantajul numarului de suporteri.

1) Germania

In opinia mea, nemtii au sanse reale sa joace ultimul act al competitiei si, de ce nu, sa il si castige. Au atat experienta ca si echipa, dar si valoare.

2) Portugalia

Daca meciurile nu se jucau in Brazilia, probabil ca Portugalia nu se afla pe lista mea. Avand in vedere ca brazilienii vorbesc portugheza, cu siguranta vor beneficia de aportul suporterilor neutrii. Singura necunoscuta in momentul asta e daca va juca Cristiano Ronaldo. Fara el, nu cred ca Portugalia va ajunge prea departe.

3) Olanda

Desi au batut cu 5-1 detinatoarea titlului mondial si pe cel european, nu cred ca e principala candidata la trofeu. Ce s-a intamplat in acel meci a fost un accident si Spania isi va reveni.

4) Uruguay

Echipa are printre titulari nume precum Edinson Cavani, Alvaro Pereira sau Diego Forlan, astfel ca nu ar fi nici o surpriza daca ar ajunge in fazele superioare ale competitiei.

5) Belgia

belgia

Multi or sa rada, dar Belgia va face o surpriza placuta anul acesata. Nu cred ca va castiga trofeul, dar va ajunge destul de sus.

FOTO: edition.cnn.comRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Cosmin O

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)