4 pasi spre o spuma delicioasa de ciocolata

11 September 2012 | Scris de Larisa Alexuta in Bucatarie cu 0 comentarii

Ingrediente:

200 g ciocolata sfaramata
100 ml lapte
6 galbenusuri de ou
50 g zahar pudra
100 ml de frisca lichida
Zmeura proaspata pentru decor
4. Puneti ciocolata si laptele la bain marie si mestecati in mod constant pana se topeste si se omogenizeaza (amestecul trebuie sa fie destul de gros)

3. Indepartati recipientul de pe foc si lasati-l sa se raceasca putin. Puneti zaharul si galbenusurile intr-un alt castron si amestecati-le cu mixerul timp de 5 minute pana devine spuma destul de groasa si cremoasa.

2. Bateti frisca cu miexrul intr-un bol si apoi puneti amestecul de ciocolata peste frisca si amestecul din galbenusuri si zahar si amestecati din nou pana se omogenizeaza.
1. Luati pahare speciale pentru spuma de ciocolata si umpleti-le pe jumatate. Puneti-le la frigider pentru 4 ore si apoi decorati-le cu zmeura proaspata.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Larisa Alexuta

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)