4 paragrafe despre Arkadia ShortFest

11 July 2014 | Scris de TopU in Actualitate, Cinema cu 0 comentarii

arkadia shortfest

Incepand de astazi si pana duminica, orasul Baicoi va gazdui pentru prima data un festival international de scurtmetraje. Daca asta nu va spune nimic va las sa cititi cele patru paragrafe care va vor convinge si pe voi sa participati la acest eveniment :

Aproape de București (la doar o oră de mers cu mașina), dar departe de poluarea și gălăgia Capitalei, în inima județului Prahova, într-o zonă cu cele mai multe zile însorite din an, orașul Băicoi este anul acesta pentru prima dată gazda unui eveniment cultural internațional: Arkadia ShortFest.

Timp de două zile, Uzina Camexip își va opri utilajele pentru a găzdui o serie de manifestări culturale propuse de Asociația Culturală Arkadia în cadrul Arkadia ShortFest. Sub umbrela unui mini-festival de filme scurte românești și internaționale, uzina va fi transformată în cinematograf și galerie pentru proiecții de film și expoziții de grafică și fotografie.

Filmul va reprezenta principala formă de manifestare artistică existentă în cadrul evenimentului. Peste 8 ore de proiecții cinematografice vor fi împărțite în două secțiuni: prima secțiune, dedicată filmelor studențești, iar cea de-a doua filmelor de scurt metraj premiate în ultimii doi ani la festivalurile naționale și internaționale de profil.

Deși arkadienii nu își doresc să îngrădească în vreun fel libertatea de expresie artistică, pentru unitatea stilistică, festivalul are anul acesta o temă bine definită. Este vorba de orașul contemporan, cu tot ce presupune el: aglomerare, industrializare, mecanizare, urbanism, schimbare, arhitectură, dezvoltare.Pentru programul festivalului aveti link AICI.
Pentru pagina de facebook a festivalului aveti link Dincoace.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
TopU

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)