15 fețe de găsit într-o singură ilustrație

13 November 2013 | Scris de TopU in Arta & Fotografie, Quizzz cu 0 comentarii

Cum stai azi cu ”tonusul” mental? Daca te simti pregatit pentru un nou qwizzz ai mai jos o fotografie care contine 15 fețe. Tot ce trebuie sa faci este sa dezlegi misterul descoperind unde se alfa acestea.

Inainte de a te apuca de treaba as vrea sa stii ca acestei minunata ilustratie a fost realizata de catre Frank Bellew in 1866, ca parte din volumul Arta Amuzamentului, care incorporeaza elemente de arta gratioase, jocuri vesele, trucuri vechi, puzzleuri curioase si noi șarade.

Cu un talent cu care putini artisti din perioada aceea (dar si din aceasta) se puteau mandri, Frank Bellew a fost un pionier al ilustratiilor comice si al iluziilor optice. A fost remarcat si de catre Charles Dikens care spune ca ”penelul lui Frank Bellew este extraordinar. Probabil ca natura sa comica mostenita este mai mare decat la toti fratii sai artisti la un loc.”

La o prima vedere vei descoperi cu usurinta 5-6 sau 7 fețe, dar unde se ascund celelalte? Scrie mai jos in cat timp ai reusit sa le gasesti. De asemenea, invita-ti si prietenii sa dezlege misterul celor 15 fețe.

15 fete intr-o ilustratie - fotografie

Daca totusi ai dificultati si nu reusesti sub nici o forma sa afli unde se ascund toate fețele consulta lista de raspunsuri la acest LINK.

Totusi, inainte de a te lasa prada curiozitatii mai incerca o data. Sunt sigur ca vei reusi sa le gasesti pe toate.
Succes!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
TopU

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)