10 lucruri de retinut despre WordPress

15 May 2014 | Scris de Alexandra Rati in De stiut, Internet, Mai multe, Top, Top10 cu 0 comentarii

Anul trecut, platforma destinata bloggingului sau gazduirii site-urilor, WordPress, a implinit 10 ani. Exista cateva lucruri interesante de stiut despre aceasta renumita platforma, care este folosita de un numar mare de utilizatori la nivel mondial. Iata zece dintre aceste lucruri:

Logo-ul platformei WordPress Foto: fontslogo.com

Logo-ul platformei WordPress
Foto: fontslogo.com

1. In prezent, WordPress gazduieste mai mult de 66 de milioane de websiteuri. Cateva dintre cele mai renumite siteuri sunt: CNN, TechCrunch, Forbes sai multe alte siteuri pe care le vizitati zilnic.

2. Aproximativ 20 000 de persoane castiga bani din WordPress zilnic. Daca nu aveti deja un site WordPress si sunteti dornici sa aveti un profit lunar, puteti apela la crearea unui site gazduit pe aceasta platforma.

3. Aproximativ 17 % din websiteurile din intreaga lume functioneaza gratie gazduirii WordPress. WordPress este cea mai mare platforma de acest gen din lume.

4. Mai mult de 19 000 de pluginuri WordPress sunt valabile pe aceasta platforma.

5. Pluginurile de pe platforma WordPress au fost downloadate de peste 285 000 000 times de ori!

6. WordPress exista in variantele urmatoarelor limbi: germana, croata, japoneza, norvegiana, slovena, ebraica, spaniola, indoneziana, engleza (Canada), suedeza, slovaca, romana, poloneza, rusa, scotiana, italiana, olandeza, macedona si franceza – Macedonian, French, dar si alte limbi care nu le-am enumerat aici, fiindca sunt foarte multe.

7. Cunoasterea platformei WordPress reprezinta un plus, daca vorbim despre aptitudinile care trebuie trecute intr-un CV. WordPress isi ajuta utilizatorii in acest sens extrem de bine, sectiunea de FAQ fiind foarte bine dezvoltata.

8. WordPress depaseste Joomla si Drupal, daca vorbim despre gradul de folosire al platformelor de gazduire pentru site-uri.

9. WordPress este sursa preferata de bloggeri si freelanceri. De fapt, cei care lucreaza ca si designeri la WordPress, castiga 60 de dolari pe ora.

10. Prin urmare, putem afirma ca WordPress este cea mai buna platforma de acest gen, in prezent (conform si statisticilor).

Sursa: ananova.comRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FacebookTwitterGoogle+
Alexandra Rati

Scrie un comentariu

(Intrebare Anti-Spam)